Velgen-en-banden

Autonovo: Voor banden & velgen, uitlijnen en/of balanceren.

Bij AutoNovo hebben we een groot assortiment kwaliteitsbanden. Zowel zomerbanden als winterbanden. Daarnaast heeft AutoNovo betaalbare budgetbanden en vier seizoenen banden die geschikt zijn voor alle seizoenen.

Uitlijnen en balanceren
AutoNovo zorgt ervoor dat uw auto weer is uitgelijnd naar de fabriekswaarden, en kan ook uw banden balanceren. Met een goed uitgelijnde auto rijdt u veiliger, zuiniger en comfortabeler, ook slijten uw banden en auto-onderdelen minder snel. Door de banden te balanceren, ervaart u minder trilling, heeft u beter contact met de weg, een regelmatige bandenslijtage en hoger rijcomfort.Maak online een afspraak voor uitlijnen.

Banden wisselen
Afhankelijk van uw auto slijten uw voor of achterbanden sneller. Hierom raden wij aan banden tijdig van voor naar achter om te wisselen, om de slijtage gelijkmatig te laten verlopen. Hierdoor blijven uw banden langer bruikbaar.

Banden repareren
Heeft u een lekke band? Wij kunnen dat in een hoop gevallen oplossen. Daarnaast balanceren we de band opnieuw. U bent onze garage zo weer uit! Wacht niet te lang met reparatie. Te lang doorrijden kan onherstelbare schade aan de binnenzijde van uw band veroorzaken waardoor reparatie onmogelijk wordt.

Bandenspanning
Door te rijden met de juiste bandenspanning voorkomt u een hoop slijtage, rijdt u comfortabeler, zuiniger én veiliger. De auto stuurt beter, de auto remt beter en de kans op een klapband is kleiner. We controleren uw bandenspanning en zorgen dat deze weer optimaal wordt. Ook kunt u uw laten vullen met stikstof in plaats van gewone lucht. Dit is stabieler dan normale lucht in de banden doen.

Velgen leveren
Wij kunnen ook prachtige (lichtmetalen) velgen leveren tegen een zeer scherp tarief. Diverse merken, in alle soorten en maten. Voor alle auto’s, van Lada tot Land Rover! Vraag naar de mogelijkheden.

Opslag van zomerbanden en/of winterbanden
U kunt bij ons ook uw seizoensbanden opslaan, hierdoor liggen er thuis geen banden in de weg en hoeft u ze niet te slepen. Ze worden voor u bewaard in een droog klimaat, zonder directe zon of felle lampen, op de juiste temperatuur. Dit zorgt ervoor dat de levensduur nauwelijks word aangetast tijdens de opslag. Uw banden liggen altijd klaar voor montage in het nieuwe seizoen!