Cleaning

Autonovo: Ook voor de totale cleaning van uw auto!

Uw auto is onze zorg
Ons team van AutoNoVo zet zich met liefde voor het vak in om een perfect eindresultaat te bieden. Een professioneel gereinigde en gepoetste auto, motor, boot of caravan is zowel voor de dealer als voor de garage een must! Maar uiteraard ook voor de particulier is het een sieraad voor het oog als de auto er perfect uitziet! Bij AutoNoVo is dit onze zorg en zal dit voor de volle 100% waar worden gemaakt.

Uw auto's in topconditie
Kiest u voor AutoNoVo dan kiest u voor kwaliteit, en weet u zeker dat uw auto langer mooi blijft. Onze specialisten wassen, poetsen het exterieur en ze kunnen eventueel een lakverzegeling aanbrengen. Ook het interieur maken ze weer als nieuw. Na deze behandeling die meestal een dag duurt is het alsof u in een nieuwe auto rijd.

Bedrijven en lease maatschappijen
Een professioneel gepoetste auto trekt kopers aan, dat is algemeen bekend. AutoNoVo zorgt ervoor dat uw verkochte of nog te verkopen auto op professionele wijze wordt gepoetst. En dat allemaal op locatie of in onze zeer professioneel ingerichte werkplaats.

Maar er is meer...

Meer dan poetsen alleen.
Wist u dat wij niet alleen auto's poetsen maar ook verontreinigingen en kleine schades door bijzondere oorzaken wegwerken? Denkt u maar aan verfnevel en verfspatjes, metaaldeeltjes (bijvoorbeeld koperdeeltjes van de bovenleiding van treinen), of neerslag van verontreinigde lucht en industriële uitstoot. Welke zich in de loop der tijd aan de buitenkant van de auto zijn gaan hechten.

Uw auto's snel verkopen?
Een auto die een poetsbehandeling heeft ondergaan bij AutoNoVo verkoopt sneller en beter. Een kleine inverstering met maximaal resultaat! Uit recent onderzoek van de ANWB is gebleken dat de verkoopwaarde van een auto met ongeveer 500 euro stijgt na een grondige poetsbeurt. Een poetsbeurt kost afhangende van de auto ongeveer een derde van dat bedrag. Tel uit uw winst!

Speciale service: Pick-up Drop-off
Tegen een kleine vergoeding halen en brengen wij uw auto van/naar uw adres, op het afgesproken moment. Hoeveel service wilt u nog meer? Informeert u naar de mogelijkheden voor de verschillende diensten die wij onze klanten bieden of kom eens langs: de koffie staat altijd klaar!