Autonovo: Voor banden & velgen, monteren en/of balanceren.

Bij AUTONOVO hebben we een groot assortiment kwaliteitsbanden. Zowel zomerbanden als winterbanden. Daarnaast heeft AutoNovo betaalbare budgetbanden en vier seizoenen banden die geschikt zijn voor alle seizoenen.

Banden wisselen

Afhankelijk van jouw auto slijten de voor of achterbanden sneller. Hierom raden wij aan banden tijdig van voor naar achter om te wisselen, om de slijtage gelijkmatig te laten verlopen. Hierdoor blijven de banden langer bruikbaar.

Banden repareren

Heb je een lekke band? Wij kunnen dat in een hoop gevallen oplossen. Daarnaast balanceren we de band opnieuw. Je bent onze garage zo weer uit! Wacht niet te lang met reparatie. Te lang doorrijden kan onherstelbare schade aan de binnenzijde van de band veroorzaken waardoor reparatie onmogelijk wordt.

Bandenspanning

Door te rijden met de juiste bandenspanning voorkom je een hoop slijtage, rijdt je comfortabeler, zuiniger én veiliger. De auto stuurt beter, de auto remt beter en de kans op een klapband is kleiner. We controleren de bandenspanning en zorgen dat deze weer optimaal wordt.

 

Velgen leveren

Wij kunnen ook prachtige (lichtmetalen) velgen leveren tegen een zeer scherp tarief. Diverse merken, in alle soorten en maten. Voor alle auto’s, van Lada tot Land Rover! Vraag naar de mogelijkheden.

Monteren en balanceren

De uitgezochte velgen en of banden kunnen vervolgens door Team AUTONOVO gemonteerd en balanceerd worden.

Opslag van zomerbanden en/of winterbanden

Je kan bij ons ook jouw seizoensbanden opslaan, hierdoor liggen er thuis geen banden in de weg en hoef je ze niet te slepen. Ze worden voor je bewaard in een droog klimaat, zonder directe zon of felle lampen, op de juiste temperatuur. Dit zorgt ervoor dat de levensduur nauwelijks word aangetast tijdens de opslag. Jouw banden liggen altijd klaar voor montage in het nieuwe seizoen!