Bedrijfsauto onderhoud & cleaning

Wij werken al jaren samen met bedrijven in verschillende branches. Wij doen graag het onderhoud en de cleaning van je bedrijfsauto. Wij halen veel voldoening uit het ontzorgen van collega ondernemers. Zo kan de economie in onze omgeving doordraaien. Wij begrijpen als geen ander hoe belangrijk de omzet is voor je bedrijf.

In onze professionele werkplaats staat Team AUTONOVO dagelijks klaar om je te voorzien van een service op maat. Zowel voor het onderhoud als de keuring en reparaties aan jouw bedrijfswagen ben je tevens voor een professionele cleaning bij ons aan het juiste adres. Wij maken daarbij altijd gebruik van de nieuwste technieken en een uitstekende kwaliteit materialen waardoor we jou een optimaal resultaat kunnen bieden en je weer tevreden de weg op kunt.

Bedrijfsauto onderhoud door AUTONOVO

Zowel voor een personenauto als een bedrijfswagen is het belangrijk regelmatig onderhoud te plegen om defecten en ongemakken te voorkomen. Je bedrijfsauto regelmatig voorzien van onderhoud & cleaning is geld besparen op lange termijn. Bij AUTONOVO weten we precies wat we moeten doen om jouw auto weer fris en veilig de weg op te sturen, zodat je kunt genieten van een optimaal rijcomfort. In eerste instantie is bedrijfsauto onderhoud gericht op de veiligheidssystemen, maar ook het controleren van de vloeistoffen en het verbeteren van de rijprestaties behoren bij AUTONOVO tot de standaard onderhoudsbeurt!


GROOT OF KLEIN HET MAAKT GEEN VERSCHIL

Of je nu een groot bedrijf bent of juist een zpp-ér het maakt voor ons niet uit. Wij werken graag met enthousiaste daadkrachtige ondernemers die een visie hebben voor hun bedrijf. Neem gerust contact op om te kijken of Team AUTONOVO iets kan toevoegen aan de groei van jou bedrijf.

CLEANING

Heb je een bedrijf met auto’s waarmee je diensten aanbiedt of je ze juist verkoopt? Een professionele auto cleaning zal zeker bijdragen aan de groei van je bedrijf.Bij verkoop is uit onderzoek gebleken dat een professioneel gecleande auto ruim €500,- in waarde meer oplevert. Een investering die het zeker waard is.Maar ook bedrijven met auto’s in de dienstverlening zoals vervoersbedrijven, trouwauto bedrijven, e.d. kunnen een periodieke cleaning goed gebruiken.De bedrijven uit allerlei branches die hun auto’s dagelijks op pad sturen met personeel hebben periodiek ook een flinke schoonmaak nodig.

Als deze bedrijven zien we voorbij komen in ons klantenbestand.Neem gerust contact met ons op om te onderzoeken of wij je bedrijf kunnen ontzorgen op het gebied van cleaning. Een schone bedrijfsauto straalt professionaliteit uit en maakt iedereen blij!

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Een greep uit de bedrijven waar wij mee samen werken

 

Logo Renault Herbers
logo Greven bedrijfswagens.nl
Logo Bosma Campers
Logo Newlife
Logo Juniors USA Cars
Logo Renault Herbers
logo Greven bedrijfswagens.nl
Logo Bosma Campers
Logo Newlife
Logo Juniors USA Cars