Autonovo voor de totale cleaning van jouw auto!

Jouw auto is onze zorg

Team AUTONOVO zet zich met liefde voor het vak in om een perfect eindresultaat te bieden. Een professioneel gereinigde en gepoetste auto, motor, boot of caravan is zowel voor de dealer als voor de garage een must! Maar uiteraard ook voor de particulier is het een sieraad voor het oog als de auto er perfect uitziet! Bij AUTONOVO is dit onze zorg en zal dit voor de volle 100% waar worden gemaakt.

Jouw auto in topconditie

Kies je voor AUTONOVO dan kies je voor kwaliteit. Dan weet je zeker dat jouw auto langer mooi blijft. Onze specialisten wassen, poetsen het exterieur en ze kunnen eventueel een lakverzegeling aanbrengen. Ook het interieur maken ze weer als nieuw. Na deze behandeling die meestal een dag duurt is het alsof je in een nieuwe auto rijdt

Meer dan  wassen & poetsen alleen

Wist je dat wij niet alleen auto’s poetsen,  maar ook verontreinigingen en kleine schades door bijzondere oorzaken wegwerken?

Denk bijvoorbeeld maar aan verfnevel en verfspatjes, metaaldeeltjes (zoals koperdeeltjes van de bovenleiding van treinen), of neerslag van verontreinigde lucht en industriële uitstoot. Welke zich in de loop der tijd aan de buitenkant van de auto zijn gaan hechten.

Bedrijven en lease maatschappijen

Een professioneel gepoetste auto trekt kopers aan, dat is algemeen bekend. Team AUTONOVO zorgt ervoor dat jouw verkochte of nog te verkopen auto op professionele wijze wordt gepoetst. En dat allemaal op locatie of in onze zeer professioneel ingerichte werkplaats.

Uw auto’s snel verkopen?

Een auto die een poetsbehandeling heeft ondergaan bij AUTONOVO verkoopt sneller en beter. Een kleine inverstering met maximaal resultaat! Uit recent onderzoek van de ANWB is gebleken dat de verkoopwaarde van een auto met ongeveer 500 euro stijgt na een grondige poetsbeurt. Een poetsbeurt kost afhangende van de auto ongeveer een derde van dat bedrag. Tel uit uw winst!