Autonovo: Het adres voor totaal onderhoud van uw auto!

Het regelmatig inspecteren van je auto is erg belangrijk. Veiligheid is voor ons een belangrijke zaak, en daarom controleren wij de auto zeer zorgvuldig. Wij leveren een eerlijk advies, en wij overleggen altijd met jou alvorens wij eventuele aandachtspunten aanpakken. Hierdoor kom je nooit voor (financiële) verassingen te staan.

Wij kunnen je bij alle problemen met jouw auto een oplossing bieden. Alle soorten en typen personen- en bedrijfswagens. Doordat wij ons zo breed inzetten, hoeven we bijna niets uitbesteden aan derden. Mede hierdoor hebben wij een zeer scherpe prijs/kwaliteit verhouding!

Onze monteurs werken met moderne en geavanceerde (test)apparatuur. Ze zijn in het bezit van een set technische handen en beschikken over gediplomeerde vakkennis. Er is niets waar je bij ons niet mee terecht kunt.

Of je nu komt voor een vreemd geluid, een grote of kleine beurt, APK, reparaties, bandenservice, storingsdiagnose aircoservice of accessoire inbouw. Bij Autonovo bent je altijd aan het juiste adres!

APK

€ 49,50

Wielen wisselen

Wij bieden onze vaste klanten bandenopslag.

Incl.opslag  €50,-

Excl. opslag €40,-

Veiligheidscheck

Nog niet toe aan onderhoud?

Maar je wilt wel de zekerheid van een gecheckte auto.

€ 25,-

Accu Check

Voorkom startproblemen, aat het start- en het laadsysteem controleren.

GRATIS

Bandenmontage + balanceren

Banden niet inbegrepen.

€22,- per band.

Airco controle

Voor een optimale werking van de airco installatie, dient deze jaarlijks te worden gecheckt.

€15,-

Airco Service beurt

Het wordt aangeraden om het koudemiddel en de compressorolie 1 x per 3 jaar te laten verversen.

Vanaf € 100,-

Aircoreiniging

Aircoclean reinigt het aircosysteem en doodt bacteriën die nare geurtjes veroorzaken.

€ 35,-

Tevens kunt je bij ons terecht voor jouw nieuwe autobanden, voor zowel zomer als winter. Wij kunnen tegen scherpe prijzen uw auto voorzien van nieuwe banden en wellicht wil je ook nieuwe velgen? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben keuze uit een groot aanbod van lichtmetalen en stalen velgen.

En uiteraard monteren en balanceren wij jouw nieuwe velgen met nieuwe banden of jouw huidige set banden en velgen, zodat je weer een geruime tijd veilig en comfortabel onderweg kunt.

Maak een afspraak

0599 580 582