RESTYLEN

Kleine deukjes, parkeer schade en hagelschade kunnen wij met speciaal gereedschap er uit halen zonder de lak te beschadigen. Binnen de autobranche wordt veel gebruik gemaakt van kostenbesparende innovatieve technieken zoals “uitdeuken zonder spuiten”. Dit systeem is erg actueel. De auto uitdeuken zonder spuiten wordt restylen genoemd.

gespecialiseerde techniek

Met dit systeem, waarbij gespecialiseerde technieken worden toegepast, kunnen wij kleine deukjes, parkeer- en hagelschades op een snelle en milieuvriendelijke manier herstellen, zonder dat er overgespoten hoeft te worden. Met speciaal gereedschap zijn wij in staat om deukjes met behulp van reflecterend licht er heel precies eruit te drukken c.q. te wrijven. Met reflecterend licht kunnen wij heel nauwkeurig beoordelen op welk moment de deuk eruit is gedrukt en is verdwenen.

mogelijkheden

Heeft jouw auto een vervelend klein deukje? Laat je verrassen, restyle jouw auto. De auto hoeft dan niet gespoten te worden wat je aanzienlijke kosten zal besparen. Komt u gerust eens bij ons langs en vraag naar de mogelijkheden, wij kunnen je direct een prijsopgave geven.

 

Heb jij met je velgen tegen de stoeprand aangereden?

Stoeprandschade is een veel voorkomende schade die we regelmatig herstellen. Wij kunnen voor jou de schade op een snelle manier herstellen, zodat de schade niet meer zichtbaar is en de velg er weer uit zal zien alsof hij nieuw is. Blijf er niet mee doorrijden om te voorkomen dat de schade niet meer te herstellen is. Kom gerust eens bij ons langs met je auto, zodat we een vrijblijvende prijsopgave kunnen doen.